[ad_1]

Privata jetflygplan blir mycket mer populära

Privata jetplan har blivit mycket mer populära på senare tid. Eftersom antalet miljonärer ökar förväntas marknaden för privata jetflygplan och privata jetcharter också växa. Även om resekostnaderna för privatjet inte är lika skyhöga som de en gång var, är de fortfarande ganska dyra. Billigare alternativ är att köpa begagnade jetplan eller hyra din plats på ett privat plan när du behöver det.

Men lyckligtvis för dessa fem ägare av de dyraste privatjetarna är pengar inget problem.

Topp 5 dyraste privatjetarna

Airbus 380

Airbus 380 inuti (foto)

Förutom att vara den dyraste privata jetflygplanet är Airbus 380 också världens största lyxiga privata jetresor. Det var en gång det flygplan som valdes för den saudiska prinsen Alwaleed bin Talal al-Saud. Om du vill veta hur mycket denna lyxiga privatjet kostar, är det 432,6 miljoner dollar.

Samma modell i den kommersiella versionen har upp till 800 passagerarsäten. Medan den mest populära privata jetversionen har tre våningar förbundna med en hiss och spiraltrappa. Denna dyraste privatjet har plats för fyra familjer och VIP-sviterna inkluderar ett bönerum med elektroniska mattor som är utformade för att automatiskt rotera mot Mecka i öst. För underhållning finns en konsertsal med scen och flygel samt ett turkiskt bad för ett lyxigt dopp.

Airbus A340-300

Airbus A340-300 inuti (foto)

Tvåa på listan över världens dyraste privatjetplan är Airbus A340-300 som ägs av miljardären Alisher Usmanov, en av Rysslands rikaste affärsmän. Som trafikflygplan har Airbus A340-300 plats för mer än 300 passagerare. Som en av de mest populära privatjetarna har den fyra motorer och en extremt lång räckvidd som gör att den kan flyga vilken flygväg som helst på planeten. Det har VIP-tillägg som överträffar till och med den ryske presidenten Vladimir Putins Ilyushin Il-96.

Boeing 747-8

Boeing 747-8s inuti (foto)

Med privata jets som blir mycket mer populära har Boeing 747-8s blivit en bästsäljande modell. Dessutom är det den längsta och näst största dyraste privatjet som någonsin byggts och en av Boeings bästsäljande modeller. Privatplanet har två lounger och en matsal, en stateroom med egen lounge, plus ett stort kontor och ett toppmodernt konferensrum.

Ägaren, Joseph Lau, spenderade ytterligare 200 miljoner dollar med lyxiga privata jetresor måste-haves som: fullt utrustade badrum, ett privat vardagsrum och en master-svit med utsikt över himlen. Andra faciliteter för lyxiga privata jetresor inkluderar ett privat kontor och mötesrum, storbilds-TV, två vardagsrum och en matsal för 14 personer.

Faktum är att den kommersiella modellen har plats för 100 passagerare och 26 besättningsmedlemmar. Detta flygplan är utrustat för att överleva jordbävningar, kärnvapenkrig och terroristattacker. Och det är därför som US Air Force 2017 meddelade att de två Boeing 747-200 kommer att användas som presidentplan. Men hur mycket kostar en lyxig privatjet som Boeing 747-8s efter att den har eftermonterats med obligatorisk telekommunikations- och säkerhetsutrustning? Överraskande nog kan dess privata jetresekostnad vara 660 miljoner dollar.

Boeing 747-430

Boeing 747-430 inuti (foto)

Sultanen av Brunei är den stolta ägaren till en annan av de mest populära privata jetflygplanen. Resekostnader för privatjet är ingenting för sultanen som lade till 100 miljoner dollar i sina egna lyxfunktioner på planet. Planet liknar ett flygande palats, med Lalique-kristaller och gulddetaljer i hela interiören.

Detta är en av de dyraste privatjetarna för frekventa resor över hela Europa och Amerika. Detta är inte det enda flygplan han har, eftersom han också flyger en flotta som omfattar sex små jetplan och en Airbus A340.

Boeing 757

Boeing 757 inuti (foto)

Hur mycket kostar en lyxig privatjet som Boeing 757? Det visar sig att den kostar 100 miljoner dollar och ägaren är den enda och enastående – Donald Trump. Denna jet är en 43-sitsig privatjet som gör livet ombord så lyxigt och bekvämt som det möjligen kan vara. Jetplanet drivs av Rolls Royce-motorer och har alla de senaste elektroniska faciliteterna, inklusive en personlig TV-skärm för varje stol och ett inbyggt multiplexfilmsystem med ett bibliotek med över 1.000 filmer och 2.500 CD-skivor. Det finns 24 karats guld med pläterade säkerhetsbälten och familjens logotyp stämplad på nästan allt. Dessutom kan sofforna i gästrummet omvandlas till en säng för mer komfort under resan.

Hyr privatjet för lyxresor

När privata jetflygplan blir mycket mer populära kommer ett bredare utbud av alternativ och företag in på marknaden. Även om de mest populära privata jetsarna ägs av multimiljardärer, kan du också njuta av detta lyxiga privata jetresalternativ.

Det finns många fantastiska jetmodeller från privata jetflygplan till helikoptrar med interiörer som erbjuder lyxiga privata jetresor.

Men AeroJet Me, det ledande företaget, erbjuder säkra och bekväma privata jetcharter och helikoptrar som sänker kostnaderna för privata jetresor. Om du undrar hur mycket en lyx privat jetuthyrning är, ta reda på mer information på vår webbplats eller kontakta oss för att ordna en flygning till din destination med det flygplan du väljer.

[ad_2]

Source link