[ad_1]

Med en chans att njuta av en äventyrlig plats som Monaco och se ett lopp som ingen annan på de fantastiska gatorna i F1 Grand Prix är ett efterlängtat evenemang för alla bilälskare. Med Aerojet Me är unik komfort och högkvalitativ service allt du kan förvänta dig under din resa till Monaco.

Allt om F1 Monaco Grand Prix

F1 Monaco Grand Prix (foto)

Antony Noghes, en cigaretttillverkare, är den som organiserade evenemanget. Den första Grand prix F1 Monaco datum var 1929. Sedan dess äger Formula One Monaco Grand prix rum varje år och de bästa piloterna runt om i världen tävlar genom de äventyrliga och smala gatorna i Monaco.

F1 Monaco Grand Prix bildar tillsammans med Indianapolis och 24 Hour Le Mans ”Triple Crown”. Loppet är inte känt för sin förväntan, utan snarare för sin svårighet. Monte Carlo är ett av de längsta och ett av de mest populära i Formel 1®. Med 78 varv och en banlängd på 3,337 km har förarna utmaningar i form av en snäv bana och ännu snävare kurvor. Eftersom vägarna är smala ligger utmaningen inte i hastighet utan i teknik.

Grand Prix F1 Monaco körs den 23 maj 2022. Om du är bilspecialist eller racingentusiast vill du inte missa ett lopp som detta. Men även om så inte är fallet är Formel 1 Monaco Grand Prix ett måste för hastigheten, entusiasmen, förväntningarna och den vackra utsikten över Monaco. Och det händer bara en gång om året.

  • Du kan boka F1 grand prix-biljetter Monaco genom att gå till den officiella webbplatsen för Formula one Monaco grand prix:

Missa inte din chans och få din F1 grand prix biljetter Monaco nu!

När det gäller transport, bokning av en privat jet med Aerojet Me är det bästa alternativet. Vårt team kommer att ta hand om allt och säkerställa en snabb och lyxig flygning.

Din upplevelse i Monaco

Här är några av de bästa hotellen att bo på när du är i Monaco:

Hem till den världsberömda Fairmont hårnålen. Hotellet har flexibla incheckning / utcheckningsdatum med tillgång till taket och en vacker utsikt över loppet. Hotellet ligger i hjärtat av Monaco och har ett pris på 2 800 USD per rum.

Hotellet ligger vid sidan av banan på Casino Square och är nyligen ombyggt och renoverat. Hotellets läge erbjuder en ikonisk utsikt över loppet samt olika platser för att titta på loppet. Priset är $3200 per rum.

Med snabba incheckning / utcheckningsdatum och beläget i hjärtat av Monaco, erbjuder hotellet platser för att se loppet i det. Det kommer till ett pris av $ 3350.

Men hur kan du gå till Monaco? Lyckligtvis är Monaco ett kustland, så du kan komma fram till platsen till sjöss, luft eller land. Det mest föredragna alternativet är med helikopter eller privat jet, eftersom det mest passar lyxen och vikten av evenemanget.

privatjet från London till Monaco (foto)

Att flyga till F1 Monaco Grand Prix är nu enklare än någonsin. Du kan boka privatjet från London till Monaco online och det kommer att vara klart att flyga inom en timme efter bokningen. Flygplatserna är verkligen nära Monaco också. Du kan antingen välja att landa i Nice eller Cannes.

Nice-Côte d’Azur flygplats ligger 6 kilometer bort sydväst från stadens centrum. Flygplatsen betjänar också Monaco, men den är endast tillgänglig med helikopter eller väg. När du anländer till flygplatsen kommer jetrådgivaren att ta hand om din transfer till loppet.

Cannes-Mandelieu flygplats är endast för privatflyg. Och det är idealiskt beläget för att resa i Côte d’Azur. Med sitt läge och sin terminal har flygplatsen allt som behövs för att välkomna besökare på bästa möjliga sätt.

Resan till f1 Grand Prix är lika viktig som själva evenemanget.

Varför flyga till F1 Monaco Grand Prix med Aerojet Me?

Aerojet Me har ett team av experter som har erfarenhet av att hantera speciella tillfällen som detta för våra kunder. Flygningen kommer att vara snabb, flexibel och under din fulla kontroll. Du kan boka din privata jet från London till Monaco när som helst och jetplanet kommer att vara klart inom en timme efter din bokning.

Hur kommer en privat flygning organiserad av Aerojet Me att förbättra din otroliga upplevelse av en resa?

Du kommer att ha en professionell besättning redo till din tjänst med en lyxig jet under din fulla kontroll. Du kan beställa en av dina favoritmat ombord eller titta på din favoritfilm medan du reser. Boka dina F1 grand prix-biljetter Monaco för att njuta av detta fantastiska evenemang.

Med de senaste flygplanen och de bästa priserna i världen är Aerojet Me lika bra som en affär som det blir. Du kan hyra en privat jet från London till Monaco på vår webbplats.

[ad_2]

Source link